Vrije HTML

Geen resultaten gevonden.

Wat is Ambtenaar 2.0?

Lees meer over Ambtenaar 2.0 in de boeken

Ambtenaar 2.0

Wij, de overheid"

Help mee!

De Ambtenaar 2.0 Dag wordt voor en door mensen uit het netwerk van Ambtenaar 2.0 gemaakt.

Wil je meehelpen? Stuur een tweet naar @ambtenaar20

Op de dag zelf kunnen we ook wel wat helpende handen gebruiken. Denk aan: Bemensing van de inschrijfbalie; extra paar ogen of alles goed gaat; foto's en/of film maken; vlogs en blogs; tweets versturen met hashtag #a20dag

Ambtenaar 2.0 dag 2018

Innovatie openbaar bestuur: participatie en eOverheid

#a20dag

Op vrijdag 12 oktober 2018 vieren we dat het netwerk Ambtenaar 2.0 10 jaar wordt. Een mooi moment voor de écht allerallerlaatste Ambtenaar 2.0 Dag. De dag wordt gehost door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en het ministerie van Justitie & Veiligheid.

De Ambtenaar 2.0 Dag gaat over kennis delen. Een dag per jaar doen we dat groots, In Real Life en we organiseren met gesloten beurs. Ervaar de kracht van het netwerk! Wil je een bijdrage leveren aan de dag? Kijk bij Workshops #a20dag hiernaast. We nodigen je graag uit om online te delen en in gesprek te gaan via Twitter @ambtenaar20 of via LinkedIn

Museum Ambtenaar 2.0

We gaan eruit. Na 10 jaar Ambtenaar 2.0-netwerk is het tijd voor de allerlaatste Ambtenaar 2.0 dag, op 12 oktober 2018 bij de Ministeries van BZK en J&V in Den Haag.

Dat vraagt om samen terugblikken op hoe het ook alweer was, de successen die er zijn geboekt, de verbindingen die er zijn gemaakt, de sterke verhalen en ‘weet-je-nog’s?’.
Herinneringen ophalen. En dat doen we met een heus pop-up Ambtenaar 2.0 museum.

Ambtenaar 2.0 zou zichzelf niet zijn als we dat museum niet ook digitaal zouden maken. Dat gaan we dus zeker doen, om ook na 12 oktober nog een blik te kunnen werpen op deze bijzondere tijd waarin overheid en ambtenaren zichzelf opnieuw uitvonden en de bijdrage die Ambtenaar 2.0 daarin heeft geleverd.

Maar Ambtenaar 2.0 heeft ook altijd de echte ontmoeting gefaciliteerd. Met Open Koffie’s, lunchbijeenkomsten en uiteraard met de jaarlijkse Ambtenaar 2.0 dag. Daarom willen we op die allerlaatste Ambtenaar 2.0 dag ook een ‘echt’ museum maken. Zodat je nog even in die ene publicatie kunt neuzen, dat shirt van de organisatie aan kunt trekken, ook voelen hoe het voelt om met een Ambtenaar 2.0 speldje rond te lopen.

Ambtenaar 2.0 zou ook Ambtenaar 2.0 niet zijn, als we dat niet met elkaar zouden doen.
Dus heb jij een 3D-ding, dat jou doet herinneren aan een moment uit de geschiedenis van Ambtenaar 2.0, meld dat dan aan bij ons! We ruimen er graag een plek voor in en je krijgt het aan het eind van de dag weer mee naar huis.


Heb jij iets in je bureaula, boekenkast, rommelkist of trofeeenkast dat je zonder Ambtenaar 2.0 niet zou hebben gehad, of dat je herinnert aan iets wat je met hulp van Ambtenaar 2.0 hebt bereikt? Deel het! En neem het op 12 oktober mee.

We zijn benieuwd. Tweet je bijdrage met #museumA20

Terugblik 2017