Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

App voor Ambtenaar 2.0 Dag

  Marie Louise Borsje
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 1937
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 2058 dagen geleden

  Voor de Ambtenaar 2.0 dag 2014 op 7 februari is de Ambtenaar 2.0 app ontwikkeld. Deze app is voorafgaand aan en gedurende het evenement te gebruiken voor het bekijken van onder andere looproutes, het dagprogramma of het delen van een goed idee.

  Met de app willen de organisatoren van Ambtenaar 2.0 laten zien hoe native apps als echte 2.0 oplossing kunnen worden ingezet. Bekijk uit welke provincie de meeste bezoekers komen of wat er over het event 2.0 getwitterd wordt in de Eventmeter.

  De Ambtenaar2.0 Dag is een dag van het Ambtenaar2.0 netwerk en is bedoeld voor ambtenaren en anderen die zich willen inzetten voor een betere, effectievere overheid. Kennis delen, netwerken en leren.

  De dag is in Lelystad op 7 februari 2014 op drie locaties; gemeentehuis, provinciehuis en het waterschapshuis. Het is het vijfde jaar achtereen dat dit evenement plaatsvindt. Deze dag is tevens een moment om elkaar in real life te ontmoeten.

  De app is al beschikbaar voor Android en en voor iOS.

  Ontwikkelaar
  2CoolMonkeys, bestaande uit creatieve geesten en technisch specialisten, richt zich sinds 2008 op de wereld van de app. We inspireren, creëren en vertalen uw behoeften en ideeën in apps voor smartphones en tablets. Daarnaast verzorgen we trainingen, workshops, doen onderzoek en leveren technische ondersteuning. Zo versterken we uw merk. 2CoolMonkeys heeft dit al succesvol gedaan voor bijvoorbeeld de Rijksoverheid, Kadaster, Rijkswaterstaat, IBM en Marktplaats/eBay.