Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Update Ambtenaar 2.0 Dag

  Marie Louise Borsje
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 657
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 1485 dagen geleden

  De zesde Ambtenaar 2.0 Dag belooft een bijzondere dag te worden. Aan het begin van de zomervakantie lieten we jullie weten dat de locatie bekend was en vroegen we wie een workshop zou willen geven. Werkelijk onvoorstelbaar: in enkele weken waren alle workshopuren gevuld! 

  De laatste week van augustus bezochten we de locatie in Den Bosch en hebben we samen met de provincie Brabant bekeken wat de mogelijkheden waren. In totaal zijn er 10 presentatieruimtes beschikbaar, van alle 'presentatie-gemakken' voorzien. Bij dit bezoek spraken we af wie wat doet, wat de huisregels zijn en hoe het verloop van de dag is. 

  We zien dit jaar oude bekenden en ook veel nieuwe workshopaanbieders. Maar liefst drie keynote-speakers mogen we deze editie presenteren. Zoals je van ons gewend bent, zullen we dit programma in beta ontwikkelen. In de loop van de maand september volgen alle beschrijvingen van de workshops (zodra ze binnen zijn) en krijgt het programma een steeds definitievere vorm.   

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan de Ambtenaar 2.0 Dag op twitter via #A20dag15. Vanaf volgende week maandag (31 augustus) kun je je inschrijven als deelnemer. 

   

  Tot binnenkort,

  Team Organisatie Ambtenaar 2.0 Dag

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers