Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Help mee met PR #A20dag15

  Marie Louise Borsje
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 483
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 1445 dagen geleden

  De Ambtenaar 2.0 Dag maken we met z'n allen. Het is een voorbeeld van crowdsourcing pur sang. Veel kleine beetjes maken een evenement dat je je nog lang herinnert. 

  Je hebt al gezien dat binnen no time - in de zomer! - het programma gevuld was. We vroegen wie een bijdrage zou willen leveren en vervolgens kwam de stroom los. En wat hieraan heel bijzonder is: al het aanbod zit binnen het thema van Ambtenaar 2.0. Niet mee bemoeien, erop vertrouwen dat mensen weten wat ze doen en het gaat goed. Als je voor het eerst naar de Ambtenaar 2.0 Dag komt, zul je merken dat dit een hele aparte dynamiek geeft aan een evenement.

  We hebben wat hulp nodig. Handen uit de mouwen! De aankondiging van de Ambtenaar 2.0 Dag gaat via internet, met name via twitter en via deze site. Maar het bereik wordt natuurlijk veel groter als ook de netwerken van de deelnemers worden ingezet. Dus, wat kun je doen:

  - Laat weten via twitter dat je deelneemt aan de Ambtenaar 2.0 Dag. Vertel voor welke workshops je komt en wat je hoopt te leren.

  - Onder het kopje PR materiaal vind je een banner en een poster voor 9 oktober. Zet ze op het intranet van je organisatie of onder je e-mail handtekening. Wees creatief! Heb je een beter idee voor een poster of banner? Ook goed. Stuur je 'm ook even naar @a20dag? Dan komt het ook beschikbaar voor anderen

  - Nodig anderen uit om met je mee te gaan.

  - Ben je al eerder bij de Ambtenaar 2.0 Dag geweest? Laat weten via @a20dag of via een blog op deze site wat het jou gebracht heeft of hoe je de dag ervaren hebt.

    

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers