Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Save the date: 7 oktober 2016

  Dirk Jan van der Wal
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 179
  Door Dirk Jan van der Wal in de groep Deelnemers 1171 dagen geleden

  Nog geen drie dagen na de Ambtenaar 2.0 Dag 2015 meldde de gastheer voor de editie 2016 zich aan! Zo snel is het nog nooit gegaan. We zijn dan ook erg trots om bekend te mogen maken dat de zevende Ambtenaar 2.0 Dag gaat plaatsvinden in gemeente...

  Haarlemmermeer werkt aan een organisatiekoers met als thema ‘werken vanuit de bedoeling’. Kijk even naar dit filmpje en je ziet de raakvlakken met Ambtenaar 2.0: Wij, de overheid; werken in beta; slimmer (samen)werken.

  Het concept van Ambtenaar 2.0 Dag is eenvoudig. De dag wordt gemaakt vóór en dóór het netwerk. Leuk om ‘online’ met elkaar in gesprek te zijn, nog beter is het om elkaar ook ‘in real life’ te ontmoeten. In het netwerk zitten ambtenaren uit alle overheidslagen en andere leden met hart voor de publieke zaak. We gaan elkaar (weer) ontmoeten op 7 oktober 2016.

  De organisatie van de werkt zonder budget. Er zijn zalen en er zijn workshopuren. Op de locatie is ruimte voor creatieve invulling. Als je erover denkt om een workshop aan te bieden, vragen we je nog even geduld te hebben. Vanaf juni gaan we aan de slag om het programma te vullen. Ondertussen heb je de tijd om na te denken hoe je onderwerp past binnen Ambtenaar 2.0 en ‘werken vanuit de bedoeling’.

  Volg het nieuws over de Ambtenaar 2.0 Dag via twitter #A20dag, @A20Dag en @ambtenaar20, via de website van Ambtenaar 2.0 en via de evenementsite a20dag.pleio.nl

  De zevende editie van de Ambtenaar 2.0 Dag komt eraan:

  kom je opladen in Haarlemmermeer!

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers