Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Workshops en presentaties gezocht

  Marie Louise Borsje
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 1156 dagen geleden Reacties (2)

  Het verbaast keer op keer: de snelheid waarmee het aantal workshops en presentaties binnenstroomt voor de Ambtenaar 2.0 Dag. Vrijdag 17 juni begonnen, vijf dagen later staat de teller op 35. 

  Dit jaar zijn we te gast bij de gemeente Haarlemmermeer in het mooie Cultuurcentrum van Hoofddorp. Er zijn maar liefst 14 ruimtes beschikbaar. Dus we kunnen nog wel wat meer workshops en presentaties gebruiken. Naast reguliere vergaderzalen (met beamer en scherm), zijn er ook open ruimtes, zalen zonder AV en zelfs theaterzalen. Daar kan creativiteit op los. 

  Wil je een workshop aanbieden? Het thema is 'Werken vanuit de bedoeling'. Waar het echt om gaat. Eigentijds werken, met de middelen en mogelijkheden van vandaag en morgen. Aanbieden kan via twitter @a20dag of door een reactie onder dit bericht te plaatsen. 

  Voor de afsluiting zoeken we natuurlijk een spetterend verhaal. Om niet. Dat dan weer wel. 

   

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Sandra Sluijter
    Sandra Sluijter 1126 dagen geleden

    Hoi Marie José,

    Mocht je nog workshops zoeken of als reserve bijvoorbeeld: wij kunnen vanuit de gemeente Utrecht wat vertellen over onze Newsroom; de plek waar we letterlijk buiten naar binnen halen en waar de disciplines Publiekszaken (KCC, web), perswoordvoering en analyse (communicatie) samenwerken. We zijn op 10 mei gestart dus nog heel recent. Binnen gemeenteland zijn Utrecht en Delft de eersten met een Newsroom.

    We vinden het leuk om deze kennis met andere gemeenten te delen. Ik hoor graag als je meer wilt weten.

     zie ook https://www.frankwatching.com/archive/2016/07/06/newsroom-voor-gemeenten-zo-pakken-delft-utrecht-het-aan-cases/

    • Ad Koolen
     Ad Koolen 1155 dagen geleden

     Beste Marie Louise,

     Ik wil wel een spetterende demo verzorgen over de (on)veilgheid van e-mail en laten zien wat er zoal fout kan gaan in de e-mail communicatie. Voor veel mensen een eye-opener. Zaaltje met beamer of scherm en audio is prima.

     Ad Koolen

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers