Inloggen
Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Programma 2016 in de maak

  Marie Louise Borsje
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 326
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 575 dagen geleden

  De komende week leveren de workshopleiders de informatie over hun workshops aan en gaan we de website bijwerken. Met het wensenlijstje van de workshopleiders en het overzicht van de beschikbare ruimtes maken we het programma. Begin september wordt dat naar de workshopleiders gestuurd, zodat zij correcties kunnen doorgeven. Half september (ongeveer) komt dan het definitieve programma online. 

  Ondertussen gaan we aan de slag met de PR voor de dag. Daaraan kun je ook meewerken door de Ambtenaar 2.0 bij je collega's onder de aandacht te brengen. Er staat een poster met hoge resolutie op de site om af te drukken en op te hangen. Of attendeer mensen in je netwerk op voor hen interessante workshops.

  De Ambtenaar 2.0 Dag maken we met mensen die op een of andere manier iets met het netwerk hebben. Dat zit ergens tussen 'toevallig tegengekomen' tot al jaren nauw betrokken bij Ambtenaar 2.0. Het maakt niet uit. Ambtenaar 2.0 gaat over kennis delen, en dan met name over werken in het publieke domein. Dat kan als ambtenaar, maar het hoeft niet. Voor de Ambtenaar 2.0 Dag vragen we aan het netwerk om workshops en presentaties. Dit jaar zijn er 50 workshopuren beschikbaar. Op 17 juni werd de vraag uitgezet en precies een week later waren de 50 uren gevuld. Zo werkt dat in een netwerk!