Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Aanmelding 7e Ambtenaar 2.0 Dag is open!

  Marie Louise Borsje
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 444
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 1085 dagen geleden

  Kom je opladen in Haarlemmermeer

  Meld je aan voor de Ambtenaar 2.0 Dag 2016

  De aanmelding voor de zevende Ambtenaar 2.0 Dag op vrijdag 7 oktober is geopend! Gastheer is de gemeente Haarlemmermeer en locatie is cultuurgebouw De Meerse in Hoofddorp.

  De Ambtenaar 2.0 Dag is een gratis congres en netwerkdag voor iedereen. Ambtenaren en niet-ambtenaren die de overheid beter en slimmer willen maken. De dag is gevuld met inspirerende keynotes, maar liefst 50 workshops en natuurlijk ook muziek. De Ambtenaar 2.0 Dag wordt georganiseerd met gesloten beurzen en is praktisch mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlemmermeer en heel veel enthousiaste vrijwilligers.

  Het thema van deze dag is ‘Werken vanuit de bedoeling’. Waar draait het écht om in het openbaar bestuur? Daar is de gemeente Haarlemmermeer mee aan de slag en het is o zo Ambtenaar 2.0. Bureaucratie zorgt voor structuur en voorspelbaarheid, maar het is geen doel op zich. Vraagstukken oplossen en slim, effectief werken met de middelen van nu: dát is de bedoeling!

  Ambtenaar 2.0 is een platform en een netwerk. Een netwerk van (10.000+) mensen die met informatietechnologie van vandaag een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de overheid. Een platform om over dat onderwerp contact te hebben met elkaar en ervaringen en kennis uit te wisselen.

  Website: a20dag.pleio.nl

  Volg op Twitter: @a20dag #a20dag