Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Goed op stoom!

  Marie Louise Borsje
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 131
  Door Marie Louise Borsje in de groep Deelnemers 1077 dagen geleden

  De inschrijving voor de Ambtenaar 2.0 Dag loopt lekker. We zetten de komende twee weken voor het programma de puntjes op de i. De planning voor de komende weken ziet er zo uit: 

  Volgende week, 15 of 16 september, ontvangen de workshopleiders een mail met daarin praktische info en het concept-programma. Zij kijken dan even na of ze op een tijdstip geprogrammeerd zijn waarop ze er ook kunnen zijn; Geen Belgen om 10.00u bijvoorbeeld. 

  De week erop, 22 of 23 september, ontvangen de deelnemers het definitieve programma en praktische info. Ondertussen kun je alvast kijken naar het aanbod van workshops onder a20dag.pleio/programma. Ook de workshopleiders mogen natuurlijk gewoon meedoen met de workshops van collega's. 


  Mocht je heel graag naar een bepaalde workshop willen en levert het slapeloze nachten op of er wel plek is, het volgende. Bij Ambtenaar 2.0 Dag wordt het Eftelingprincipe gehanteerd voor de workshops. Dat wil zeggen: geen inschrijving voor workshops. Als het vol is ga je óf stapelen/ staan óf je zoekt wat anders leuks uit. Er is heel veel aanbod dus er is altijd plaats bij een workshop en er zit ook voor ieder wat wils bij. En slapeloze nachten? Niet doen! Het wordt een mooie dag. 

  Het is indrukwekkend wat we als netwerk voor elkaar gekregen hebben. Nu al! En dan moet de dag nog komen. Zo veel mooie, boeiende workshops, een cartoonist komt tekenen, er wordt een promofilm en een game gemaakt. Zomaar. Voor elkaar. Dat laat zien wat een levendig, warm netwerk er om Ambtenaar 2.0 Dag is. Daar mogen we met z'n allen stinkend trots op zijn.  

  Heb je vragen stel ze via Twitter @a20dag.