Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Jongleert - Is jouw gemeente aantrekkelijk voor jonge baanzoekers? : Revision

Laatst bijgewerkt op 1102 dagen geleden door Marie Louise Borsje

 

Jong talent is schaars. De behoefte aan jong talent is groot. Voor technische en ICT bedrijven is gebrek aan jong talent nu al de grootste bedreiging voor hun voortbestaan. Of het lokale gebrek aan jong talent is een belangrijke reden om het bedrijf naar een andere gemeente te verhuizen. Dat is een aanslag op de werkgelegenheid in je gemeente.

 

Daar is wat aan te doen! Jongwerkt ontwikkelt met Saxion en Totta Research een innovatief onderzoek. De basis is onderzoek onder meer dan 2000 jongeren: hun werkvoorkeuren staan voorop. Deze gegevens kunnen we vergelijken de organisaties in jouw gemeente. Bieden zij een omgeving waar jong talent graag werkt

 

Gemeenten krijgen met het onderzoek snel praktische en beleidsmatige informatie over de mogelijkheid om jong talent te boeien en te binden. Deelnemende werkgevers krijgen praktische tips. Wil je meepraten over de ontwikkeling van dit innovatieve onderzoek? Wil je ideeën over hoe je een goede werkplek creëert voor jong talent? Kom naar de workshop!