Navigatiemenu

Prezi - Presenteren 2.0

Laatst bijgewerkt op 2427 dagen geleden door Marie Louise Borsje

Tijdens deze interactieve workshop maak je kennis met Prezi. 

Prezi is een eigentijdse online presentatietool waarmee je een flitsende presentaties maakt die beter overkomen en beter worden onthouden.

Prezi is een cloud toepassing, je kunt daardoor met een groep, tijd en plaats onafhankelijk, werken aan eenzelfde Prezi presentatie.

Hans van Dijk demonstreert aan de hand van een aantal voorbeelden de do's & don’ts  en laat in vogelvlucht zien hoe je met Prezi een presentatie kunt maken en gebruiken.

Ook wordt in een korte demo gegeven van de samenwerkfunctie van Prezi.

Tijdens de workshop is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

 

Hans van Dijk werkte 18 jaar als projectleider en ICT-adviseur bij de Rijksoverheid. Zijn laatste grote projecten voor de Rijksoverheid waren de implementatie van P-Direkt bij het ministerievan Veiligheid en  Justitie en vanuit het ministerie van Binnenlandse zaken voerde hij een Rijksbreed project strategische personeelsplanning. In oktober 2011 is Hans gestart met zijn eigen bedrijf HR-ICT. Als projectleider en spreker maakt hij veel gebruik van Prezi. Ook organiseert hij vanuit zijn bedrijf regelmatig in-company en klassikale Prezi trainingen. Hans is een echte 2.0 werker, als voorbeeld: Onlangs vond hij via Twitter een klant in Koeweit en gaf hij deze klant met behulp van Skype en Prezi een online training.

 

 Twitter @HiHans

 

LinkedIn nl.linkedin.com/in/hansvandijk/