Navigatiemenu

Kenniscirculatie voor co-creatie in de netwerksamenleving

Laatst bijgewerkt op 2445 dagen geleden door Marie Louise Borsje

Het Arbeidsmarkt- en Opleidingenfonds (A+O fonds) Gemeenten www.aeno.nl staat gemeenten en hun medewerkers desgevraagd en waar nodig bij om "fit" te worden en te blijven voor de toekomst.
In een van haar beleidsprogramma's verkent het A+O fonds de mogelijkheden om de aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt van de gemeenten te verbeteren onder meer via gerichte aandacht voor kenniscirculatie.
Nely Spanjersberg (www.nellyspanjersberg.com) coordineert, organiseert en faciliteert voor dit programma van het A+O fonds Gemeenten sinds najaar 2012 een aantal activiteiten en bijeenkomsten. In deze workshop A 2.0 zal zij de eerste resultaten en opbrengsten van onderzoeken en bijeenkomsten delen en beschikbaar stellen.
Hoe concreter hoe beter zullen de resultaten via een aantal casus worden aanschouwelijk gemaakt. En kunnen we misschien ook door deelnemers ingebrachte praktijken onder de loep van kenniscirculatie bezien?

Nelly Spanjersberg is sinds 1976 betrokken bij de overheid. Actief op Linkedin, eigen blogsite, ambtenaar 2,0, Pleio en Twitter (nellyspanjer)."