Navigatiemenu

iPad voor beginners

Laatst bijgewerkt op 2420 dagen geleden door Lidwien Venselaar

Het gebruik van een iPad vereist een nieuwe manier van denken. Ofschoon deze tablets heel goed te gebruiken zijn zoals je een laptop of personal computer gebruikt, is er meer uit te halen. Veel meer!

 

Heb jij een iPad, gebruik je deze al, maar snap je het enthousiasme hierover niet? Ben je op zoek naar handige tips? Vind je de iPad eigenlijk nog maar eng of zie je het nog niet helemaal? Wil je weten welke apps te gebruiken? Kom dan naar deze (niet technische) workshop. Wel een waarschuwing, de kans is groot dat je zo enthousiast wordt dat je de rest van de dag niets anders meer wilt.

 

Lidwien Venselaar is webmanager/communicatieadviseur digitale media bij de gemeente Lelystad. Met de introductie van iPads binnen de overheid ontdekte zij de behoefte bij velen om de beginselen van de tablet van iemand te horen. Regelmatig geeft zij nu korte workshops en organiseert zij bijeenkomsten waarbij gebruikers hun ervaringen delen. Zij is van mening dat voor de meeste mensen een groot deel van de mogelijkheden onderbelicht blijft, hetgeen zonde is.

Het geven van enthousiasmerende workshops over haar werk en haar digitale leven aan beginners op de digitale snelweg, vindt Lidwien het leukste dat er is. Liefst aan iedereen die dat horen wil..

http://nl.linkedin.com/in/lidwienvenselaar