Navigatiemenu

De beleidsmedewerker als Professional Rebel

Laatst bijgewerkt op 2427 dagen geleden door Marie Louise Borsje
De workshop is gebaseerd op het concept ‘Your Learning Curve’. De sessie start met een interview met Anne Bruinsma om de leercurve van de directie Europees Landbouwbeleid en Voedselzekerheid zichtbaar te maken. Hierbij is ook gelegenheid voor vragen. Na dit interview krijgen de deelnemers een opdracht om deze inzichten - onder begeleiding van de workshopleiders - ook toe te passen op de eigen praktijk. De workshop eindigt met een plenaire terugkoppeling. 
 
 
Workshopleiders: Anne Bruinsma (Ministerie EZ) en Melissa Marijnissen (Professional Rebel)
 
Anne Bruinsma - is beleidsmedewerker bij het Ministerie van Economische Zaken. Sinds 2009 is zij verantwoordelijk voor de maatschappelijke dialoog over het Europees Landbouwbeleid. De zoektocht naar een optimale 'lijn voor interactie' liep onder meer langs LinkedIn, een eigen website, Twitter en het bouwen van een App. 2013 staat in het teken van crowdsourcing, open data, user generated data en de 'User Experience'.
 
Melissa Marijnen, politicologe, gaf les als docent maatschappijleer, en was betrokken als projectleider bij de Youth Food Movement. Met haar creatief bureau Professional Rebel helpt zij bedrijven en individuen hun talenten te gebruiken om aan te sluiten op de trends van vandaag.