Navigatiemenu

Van medewerker naar merkwerker

Laatst bijgewerkt op 2081 dagen geleden door Marie Louise Borsje

De wereld verandert snel, en overheden staan voor flinke uitdagingen. Transparanter werken, meer digitaal kunnen regelen en persoonlijkere benadering: allemaal verwachtingen van de maatschappij die passen bij de digitale netwerksamenleving. Een nieuwe werkstijl, passend bij de kernwaarden van de organisatie helpt je om deze ontwikkeling ook in jouw organisatie in gang te zetten. Iedere medewerker heeft hierin een belangrijke rol. Niet alleen door een positieve ambassadeur online te zijn, maar ook door sociale media slim in te zetten om efficiënter en met meer werkplezier aan de slag te zijn.

 

Over De Slimme Organisatie

De Slimme Organisatie is een netwerk van zelfstandige organisatie-adviseurs en trainers, met praktijkervaring. We helpen organisaties tijd te besparen door slimmer te denken en werken. Dat begint met een visie, gaat over in doen en zorgt voor betere resultaten. Onze passie is medewerkers en leidinggevenden in organisaties innovatiever en plezieriger laten werken. Ten gunste van zowel de medewerker als de organisatie.

 

Wij geloven in organisaties die in beweging blijven. Waar medewerkers graag werken. Omdat ze de ruimte krijgen. Leren, innoveren, samenwerken en werkplezier zijn sleutelwoorden. Met als resultaat; tevreden klanten en trotse medewerkers!

 

De Slimme Organisatie begeleidt uiteenlopende trajecten op het gebied van leiderschap, het nieuwe werken, teamontwikkeling, social media, klantgerichtheid, communicatie, innovatie of kwaliteitsverbetering. Wij bieden professionele, strategische en vernieuwende ondersteuning, gebaseerd op kennis en ervaring. Ook schakelt u ons in voor trainingen op het gebied van sociale media, een inspiratie sessie of de organisatie van een werkconferentie.

 

 
De workshop wordt verzorgd door Ali Cidem (ali@deslimmeorganisatie.nl, @AACidem), Ageeth Jooren (ageeth@deslimmeorganisatie.nl, @AgeethJooren) of Veerle Ultee (veerle@deslimmeorganisatie.nl, @VeerleUltee).