Navigatiemenu

In zes stappen stress-vrij werken en leven

Laatst bijgewerkt op 2077 dagen geleden door Marie Louise Borsje

Er wordt tegenwoordig veel van mensen gevraagd op het gebied van zelfredzaamheid, pro-activiteit, effectief en efficiënt je werk doen. En daarnaast ook nog te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, te sporten en gezond te leven. Digitale technologie zou ons leven makkelijker moeten maken, maar geeft in veel gevallen ook nog eens extra stress. Hoe blijf je toch vitaal?  

Er zijn zes factoren die samen zorgen voor fysieke en mentale balans. Tijdens deze workshop gaan we in op deze zes factoren en krijg jij inzicht in waar jij staat en wat je kunt doen voor meer vitaliteit.

 

Over Karen Frank:

Mijn passie ligt in het ondersteunen van organisaties en mensen met het maken van bewuste keuzes rondom werk en vitaliteit. Gezond en vitaal zijn vind ik namelijk ons grootste goed. 
Het goede nieuws daarvan is dat wij zelf voor een groot deel invloed hebben op onze eigen gezondheid. Mijn missie is het om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en gezondheid van mensen en organisaties op lange termijn. Ik heb diverse studies gedaan om mijn praktijkervaring te onderbouwen met theoretische kennis over dit vakgebied.