Navigatiemenu

Je Nieuwe Werkleven

Laatst bijgewerkt op 2075 dagen geleden door Marie Louise Borsje

Het nieuwe werken biedt een zee aan mogelijkheden om werk en vrije tijd anders in te richten, maar het brengt ook het risico met zich mee van altijd en overal werken.
Deze workshop laat je op een andere manier naar het fenomeen 'werk' kijken. Je krijgt praktische handvatten om je (werk)leven vorm te geven aan de hand van jouw unieke persoon en wensen. Je leert hoe je het beste uit jezelf haalt in het nieuwe werken. Hoe je kunt spelen met tijd en plaats, met werk en vrije tijd. Zodat je een betere privé-balans ervaart en meer resultaat kunt boeken.

Saskia Langenberg - adviseur en coach het nieuwe werken

Saskia is sinds 2005 aangesloten bij TalentFirst als trainer en coach en heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van mens en organisatie. Haar expertisegebieden zijn de Menskant van Het Nieuwe Werken, Talent- en Leiderschapsontwikkeling. Klanten waarvoor zij werkt zijn onder andere: ING, Marnix Academie, Rabobank, Ahold, Gemeente Heemskerk, Houthoff Buruma en LeasePlan. 
Saskia is auteur van het boek 'je nieuwe werkleven' dat in mei 2014 verschijnt. 
 
 
 
Rebekka van Praag - facilitator voor Impact en Interactie

Rebekka zorgt ervoor dat teams met meer plezier samen hun doelen bereiken. Vooral bij grote veranderingen,  zoals de overgang naar Het Nieuwe Werken, is de onderlinge interactie  en verbinding een succesfactor. Sinds 2011 is ze coach en trainer bij Talentfirst en werkt onder andere voor: Ahold, Gemeente Amsterdam, Aegon, Houthoff Buruma, Rabobank en ING. Rebekka studeerde Communicatiewetenschappen en heeft een ruime werkervaring opgedaan als persvoorlichter bij de gemeente Amsterdam en als theatermaker.