Navigatiemenu

Hack de overheid!

Laatst bijgewerkt op 2076 dagen geleden door Marie Louise Borsje

Design thinking, start-ups en hackers hebben iets met elkaar gemeen, wat bijzonder waardevol is voor iedere ambitieuze ambtenaar 2.0. In deze interactieve workshop laten hebben we onze eigen ervaringen en belangrijkste lessen voor je op een rij gezet. Vervolgens dagen we jullie uit om via een mini-hack op een hele nieuwe manier naar je eigen organisatie en ambities te kijken.

Over Anne Bruinsma

Anne Bruinsma was tot voor kort werkzaam bij het Ministerie van EZ, waar zij de maatschappelijke dialoog over het Europees Landbouwbeleid vormgaf en lid was van het leernetwerk e-participatie. Sinds kort is zij zelfstandig consultant en oprichtingspartner van de Open Food Institute, een consortium voor open innovatie in het food & agro domein.

CV kort: Afgestudeerd in Animal Productions Systems (WUR), sinds 2009 werkzaam bij EZ. Projecten: FoodPolitics/Het Eetcafe, ToekomstGLB, Capp App, Agri meets Design.

Over Melissa Marijen

Melissa Marijnen daagt met haar bedrijf Professional Rebel jou uit om een rebel in jouw professionele leven te zijn. Dit is iemand die in zijn professionele leven het heft in eigen handen neemt, een punt op de horizon in gedachten heeft en zijn eigen skills, kennis en netwerk inzet om de status quo te verbeteren.

CV kort: Afgestudeerd in International Relations: Lobbying in Brussels. Nominatie Viva400 Business, Generation Glamour top 100, talk on Urban Innovation Week. Klanten: Ministerie EZ, DWI Amsterdam, NCDO, Vodafone en Unit 4.