Navigatiemenu

Alleen ben je sneller, samen kom je verder!

Laatst bijgewerkt op 2070 dagen geleden door Marie Louise Borsje

Over de Rijnlandse manier van organiseren; wat is het en hoe kun je daar meteen mee aan de slag?

In deze workshop van een uur laten we je met een aantal prikkelende werkvormen ervaren wat de Rijnlandse manier van organiseren is. Natuurlijk krijg je tussendoor ook informatie over wat het Rijnland-model is. We vertellen jullie ook graag hoe we daar in Oost Gelre mee omgaan en welke prachtige en inspirerende initiatieven dat heeft opgeleverd. En je gaat naar huis met praktische tips om er zelf  meteen mee aan de slag te gaan met je collega’s en met de inwoners uit je gemeente!


* Uit: Het Rijnland boekje. Principes en inzichten van het Rijnland-model, door Jaap Peters en Mathieu Weggeman, maart 2010, Business Contact, Amsterdam


Over Arjan Klein Nibbelink:

Arjan is leidinggevende en loco-gemeentesecretaris bij de gemeente Oost Gelre. Zijn passie is het tot zijn recht laten komen van de talenten van mensen.  Hij werkt aan veranderingen die de ontwikkeling van medewerkers stimuleren en hun regelruimte vergroten.  In 2012 was hij Ambassadeur Heldere Taal voor de Overheid.

Over Marieke van Driel:
Marieke is beleidsmedewerker jeugd bij de gemeente Oost Gelre. Haar passie is het verbinden van mensen uit de jeugdzorg, het onderwijsveld en gemeenten. Kernwoorden voor haar zijn vertrouwen geven en ruimte bieden. Daarmee werd ze verkozen tot Jonge Achterhoekse Ambtenaar van het Jaar 2014.