Navigatiemenu

BreinStijl@Work - slim samenwerken in veranderende omgevingen

Laatst bijgewerkt op 2061 dagen geleden door Marie Louise Borsje

image

BreinStijl@Work® geeft zicht op de eigen preferente denk-actiestijl, ook wel BreinStijl genoemd. Door zicht te hebben op je eigen BreinStijl en vervolgens ook op die van anderen kan je effectiever communiceren, samenwerken en innoveren. Herkenning, erkenning en waardering van ieders sterke kanten maakt jou sneller effectief.
In deze kennismakingsworkshop wordt het model BreinStijl@Work en de vier verschillende KernStijlen daarbinnen nader toegelicht. We gaan onszelf en elkaar op een andere wijze leren kennen. Met behulp van enkele oefeningen kijken we naar voorkeuren in samenwerking. Na afloop heb je meer zicht op de verschillende BreinStijlen, heb je een eerste inzicht in je eigen voorkeuren en die van anderen. Je krijgt een handig toe te passen overzicht mee om nog effectiever met anderen samen te werken en te communiceren.Over Elise Verberg:

Elise Verberg (BedrijfsMotivaties) begeleidt organisaties en individuen bij het bereiken van hun doelen. Als voormalig gemeente- en rijksambtenaar werkt ze nog regelmatig in overheidsorganisaties. BreinStijl@work blijkt een handig instrument om het zelfinzicht te vergroten en tot slimmere samenwerking te komen in wisselende allianties. ‘Wij werken met (management)teams aan hun eigen ontwikkelvraagstuk. We laten de teamleden ervaren wat ieders plek is binnen het BreinStijl-model en hoe ze met elkaar meerwaarde kunnen genereren.’

image

image

Eventuele extra informatie:

Door diegenen die verder willen werken met BreinStijl@Work kan na afloop (met korting) het handboek ‘BreinStijl@Work, hoe je makkelijker samenwerkt, communiceert en innoveert’  (Elise Verberg & Sandra Minnee) worden aangeschaft (20 euro i.p.v. 24,95).