Navigatiemenu

Mobilisatie van het Collectief Mentaal Vermogen

Laatst bijgewerkt op 2061 dagen geleden door Marie Louise Borsje

De omslag van elkaar verzwakken naar elkaar versterken


Weten hoe betrokkenheid en bereidwilligheid murw gebeukt kan worden door de kracht van de macht, de macht van de cultuur en de onmacht waarin wij elkaar gevangen houden maakt daaruit breken mogelijk.

Kijkend naar de beschikbare tijd bepalen we met de aanwezigen samen waar we binnen dit kader de focus op gaan richten.

 

Aanvullende info:

 

Over Hans Visser: 

Motivatiespecialist en Organisatievitalisator. Directeur van a United Sense of Urgency uit Soest. Al 22 jaar ontdekkingsreiziger naar het onbenutte vermogen van organisaties en specialist in het ontsluiten daarvan. Hij maakt dat bewust, zichtbaar, kwantificeerbaar, meetbaar, bespreekbaar en oplosbaar waardoor veel extra vermogen vrij komt.

Heeft geparticipeerd in het programma ‘Vernieuwing Rijksdienst’ en ‘Ambtenaar van de Toekomst’ binnen de werkgroepen ‘Arbeidsproductiviteit’ en ‘Organisatiecultuur’. In die combinatie en de actieve toepassing van deze kennis binnen de overheid en organisaties heeft hij gouden ontdekkingen gedaan.

Hij is de uitvinder van organisatievitalisatie en ‘De mentale schoonmaak van organisaties’, ontwikkelaar van het fenomeen en begrip (Collectief) Mentaal Verzuim en de daarvoor in de praktijk ontwikkelde methodiek (Collectief) Mentaal Vermogen. Inmiddels spreekt hij over ‘Ontdekken van Blauw Goud’ en ‘Vrijmaken van Onbenut Vermogen’. De hierin ontwikkelde kennis is samengebracht op diverse websites waarvan de meest recente vindbaar is op www.unitedsense.nl