Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Navigatiemenu

De netwerkende, digitale ambtenaar in beeld

Laatst bijgewerkt op 1460 dagen geleden door Dirk Jan van der Wal

Met alle huidige veranderingen in de maatschappij is het belangrijk om jezelf op de juiste en jouw unieke manier te profileren. Beschouw jezelf als een merk, personal brand, en zorg ervoor dat je op een positieve manier door je omgeving wordt opgemerkt zoals jij gezien wilt worden. De juiste uitstraling wordt  mede onderbouwd door je passies, ambities en talenten zowel online als offline.
Tijdens deze workshop zal worden ingegaan op het profileren  van jezelf als merk en op welke manier je social media kunt inzetten om jezelf nog beter te profileren.  De workshop wordt in samenwerking met Heidy Amory van Bureau Amory gegeven.

Workshopleider Nicole Faesen & Heidy Amory

 Nicole Faesen Heidy Armory Nicole Faesen heeft als directiesecretaresse/office manager een lange carrière in de overheid en het (internationale) bedrijfsleven achter de rug. Met haar bedrijf adviseert en verzorgt zij trainingen, lezingen, workshops en geeft gastcolleges op het gebied van imago/personal branding.

Heidy Amory is gespecialiseerd in online branding voor de kleine ondernemer en Maatschappelijke Organisaties. Werkzaam (geweest) als manager in grootwinkelbedrijf, cursusmanager Kassascholing Benelux gestationeerd in Zwitserland, Maatschappelijke Organisatie, zelfstandig professional.

@amoryea / @BureauAmory / @mnlimburg
www.maatschappelijknetwerklimburg.nl