Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Navigatiemenu

Een samenbewuste overheid in waarde(n)volle interactie met inwoners

Laatst bijgewerkt op 1433 dagen geleden door Dirk Jan van der Wal

Claar en Rianca lichten toe welke persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen je als ambtenaar nodig hebt om de interactie met inwoners waarde(n)vol te doen verlopen.

Ze geven concrete tips over de invulling daarvan en leveren denkvragen om samen op te puzzelen. Want ja, hoe doe je dat nu: anderen betrekken bij het stellen en uitwerken van beleidsdoelen, zonder je kernwaarden te verliezen? En hoe ontdek je de belangen achter een standpunt en leer je ze te wegen?

Nog maar een voorproefje van de uitdagende vragen en concrete tips die Claar en Rianca de deelnemers hopen mee te geven.

Workshopleiders Rianca Evers - den Ouden & Claar Grooten

 

Claar

Claar traint, coacht, schrijft en organiseert over Nieuw Noaberschap en persoonlijk leiderschap. Ze was communicatieadviseur en daarna raadslid in Enschede. Zij staat voor zin, integriteit, ruimte, plezier, verbinding en meer resultaat. Op dit moment is zij Statenlid, geeft zij les in coaching op de HRM-opleiding op hogeschool Saxion en traint zij bestuurders meer impact te maken door anders te beslissen.  

 Rianca Rianca is trainer, schrijfster, raadslid en spreker. Zij gelooft in samensturing: werkelijk samen beslissen over wat echt belangrijk is. Zij heeft een achtergrond als beleidsadviseur en is gecertificeerd trainer (CRKBO). Zij traint en adviseert beleidsmakers en zorgprofessionals op de weg naar echte transformatie. Zij werkt vanuit vertrouwen, visie en vakmanschap, samensturing en oplossingsgerichtheid.

@RiancadenOuden, @ClaarGrooten
www.CRvoordeOverheid.nl