Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Navigatiemenu

Stand-up intervisie!

Laatst bijgewerkt op 1081 dagen geleden door Marie Louise Borsje

 

ER ZIJN GEEN CASES INGESTUURD. DEZE WORKSHOP KOMT DAAROM TE VERVALLEN

 

Wil jij écht contact maken met je omgeving om je project, beleid of plan zo goed mogelijk vorm te geven? Maar: je stuit op een zeer weerbarstig krachtenveld. Of: je zoekt naarstig naar een snelle, radicale interventie. Of… Dan nodigen we je uit om jouw case tijdens de A20-dag in te dienen voor een stand-up intervisie.

Je gaat naar huis met een overzicht van acties die je meteen kunt doen (now!), je inspireert (wow!) of intrigeert (how?). Heb je geen case maar ben je wel nieuwsgierig hoe dit gaat? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Tenminste: als je zin hebt volop mee te ‘roddelen’ over de ingebrachte case! Wat het jou oplevert? Een eenvoudige methode om in je eigen organisatie samen te leren en stappen te zetten in het ‘doen vanuit de bedoeling’.

De moderatoren van deze sessie zijn Guido Rijnja (ministerie van AZ) en Renata Verloop (zelfstandig adviseur). Er kunnen maximaal 15 mensen aan meedoen.

Wil je een case indienen? Stuur dan uiterlijk 30 september een korte beschrijving van de case en je ambitie of je vraag naar renata@renataverloop.nl. Als we je case kiezen, laten we dat zo snel mogelijk daarna weten.

Guido Rijnja werkt bij het ministerie van Algemene Zaken en Renata Verloop als zelfstandig adviseur.

Volg op Twitter: @guidorijnja en Renata Verloop

Renata Verloop

 

Guido Rijnja