Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Navigatiemenu

Shared Value aanpak = procesaanpak voor werken vanuit maatschappelijk perspectief

Laatst bijgewerkt op 1093 dagen geleden door Jan Hof

“Werken vanuit uit maatschappelijk perspectief” zoals we dat bij het Shared Value Centre in de praktijk brengen, is een breuk met het verleden. 

Want, ….. stel je eens voor...dat ook jij werkt en leeft vanuit eigen passie, talent en drijfveren in een bloeiende en compassievolle samenleving met welzijn voor iedereen. Dat je vanuit je functie projecten ontwikkelt die optimaal aansluiten bij jouw persoonlijke drijfveren en talenten en samen met anderen werkt aan het creëren van maatschappelijke waarde. Wat zou er dan kunnen ontstaan?   
Om weer te kunnen werken vanuit de bedoeling stellen we NIET het (overheids)beleid centraal, een strategie of een specifieke organisatie met belangen, maar de het individu met zijn/ haar unieke talenten en dromen.   


Maatschappelijke vernieuwing ontstaat daar waar er ruimte gemaakt wordt voor de realisatie van persoonlijke dromen. Het Shared Value Centre heeft een benadering en werkwijze ontwikkeld waarmee dit écht kan.   

 
Het afgelopen jaar hebben we met verschillende gemeenten ervaren wat dit in de praktijk vraagt rond thema’s als wijkontwikkeling, herbestemming monumentale panden/omgevingswet, vluchtelingenparticipatie, gebiedsgericht werken.  


In deze workshop (1) maak je kennis met de Shared Value aanpak, (2) vertelt de gemeente Ede hoe zij hiermee werken en wat dat betekent voor jouw rol als ambtenaar en wat dat vraagt van de organisatie (3) maken we de brug naar jouw eigen situatie/ praktijk.

Geni Horstink, Riëtte Zonnenberg  en Jan Hof:

We werken vanuit het Shared Value Centre in co-creatie (samen met gemeenten, maatschappelijke organisaties, ondernemers en kennisorganisaties) aan het realiseren van maatschappelijke meerwaarden.

 

Volg op Twitter: @CRKLNL
Website: www.sharedvaluecentre.nl