Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Route Kromhoutkazerne

Laatst bijgewerkt op 696 dagen geleden door Hans Damen

Locatie

De Ambtenaar 2.0 Dag is dit jaar te gast bij de Koninklijke Landmacht, in de Kromhoutkazerne in Utrecht.

De Kromhoutkazerne vindt je op de Herculeslaan 1, 3584 AB Utrecht tegenover het stadion van FC Utrecht. 

Algemene informatie:


Op het terrein van de Kromhout Kazerne geldt dezelfde legitimatie plicht als op alle Defensie locaties. Hierbij is het verplicht u te legitimeren (rijbewijs/paspoort/ID kaart). NEEM OOK DEZE BEVESTIGINGSMAIL MEE.

 

Route:

via google maps

In verband met beperkte parkeermogelijkheden adviseren wij je om zoveel als mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Parkeren beperkt mogelijk op terrein, anders betaald bij de Q-PARK parkeergarage.


Kom je met het openbaar vervoer:
Vanaf Utrecht Centraal gaan de buslijnen 12 richting Uithof UMC AZU en lijn 41 richting Wijk bij Duurstede. Je kunt uitstappen bij bushalte: Galgenwaard. De bushalte is recht voor de hoofdentree van de Kazerne. De bustijden zijn terug te vinden op www.u-ov.info.


Routebeschrijving met de auto:
Vanaf de Utrecht Ring Zuid – A12 - neemt je de afslag Lunetten-Houten. De rotonde nemen, richting Lunetten. De Waterlinieweg volgen. Je neemt afrit Stadion (Galgenwaard). Onder aan de afrit linksaf, direct rechts voorsorteren, bij de stoplichten rechtsaf. Na 200 meter linksaf het terrein van de Kromhout kazerne op. Melden bij de wacht waarna je het terrein op kunt.