Deelnemers

Deelnemers

Stel hier als deelnemer je vragen aan de organisatie en ontmoet je mede-deelnemers

Navigatiemenu

Transformeer de gemeente met serious gaming

Laatst bijgewerkt op 1089 dagen geleden door Marie Louise Borsje
 
Tijdens de workshop ontdek je de kracht van serious gaming voor het ontwikkelen en veranderen van mensen, afdelingen en organisaties.
 

Wat is serious gaming?
Ieder kind leert met spelen de wereld ontdekken maar daar houdt het niet op. Wereldwijd gamen er bijna 2 miljard mensen. Bij serious gaming worden elementen uit gaming toegepast om mensen en organisaties te ondersteunen met veranderen en leren. Geen saaie trainingen of presentatie meer maar interactieve games om mensen en de organisatie mee te nemen!

 
Waarom serious gaming?
Jaarlijks geven organisaties 10.000 euros uit aan opleidingen. Echter is het zelden duidelijk wat deze opleidingen opleveren en zijn mensen meestal na enkele weken bijna alles vergeten. Met serious gaming ervaren mensen de verandering en blijft bijna 90% hangen. Daarom is serious gaming een uitstekend instrument om uw ambities en visies in de praktijk om te zetten.
 
Wat levert serious gaming op?
Serious gaming helpt mensen en organisaties om:
 ✓ Succesvol te veranderen;
 ✓ Innovaties te versnellen;
 ✓ Te transformeren en te kantelen;
 ✓ 70-20-10 en action learning in te zetten;
 ✓ Nieuwe houding en gedrag te borgen;
 ✓ Betrokkenheid te vergroten.
 
Over Ab Advany
Bij meer dan 20 gemeenten ontwikkeld Ab Advany serious games voor het ontwikkelen en transformeren van de organisatie. Dit zijn serious games op het gebied van doedemocratie, sociaal domein, dienstverlening, omgevingswet en nog veel meer.