Van burgerparticipatie naar overheidsparticipatie. Ontdek de kracht van een wit vel!

Laatst bijgewerkt op 2811 dagen geleden door Marie Louise Borsje
Ontdek de kracht van een wit vel!
Van burgerparticipatie naar overheidsparticipatie

Stop met bedenken en schrijven, ga over op ervaren, leren en samen  co-creëren! In deze workshop gebruik en ontdek je de kracht van de burger bij het oplossen van de uitdagingen van deze tijd. Vanuit een wit vel werkt de groep aan een realistische meetbare oplossing. Professionals, wetgevers, beleidsmakers gaan even aan de kant. De groep besluit wanneer professionele aandacht of hulp nodig is. Voel hoe het is om los te laten en te zien wat er ontstaat!
Deelnemers kunnen ter voorbereiding ‘De juiste mensen in de zandbak’ en ‘De idiotie van het achteruit denken’ downloaden op http://www.hemszwier.nl/Download.html

Achtergrond
Hems Zwier, Social Innovatie Lab, verantwoordelijk voor grootschalige landelijke projecten. Zijn uitdaging is het verbinden van het 'oude werken' met de nieuwe concepten en eisen van deze tijd. Naast organisatieadviseur is hij fervent blogger en spreker. In 2010 was hij stareditor van de Mindz Community en in 2011 startte hij het Social Innovation Lab.

Lydia Zwier-Kentie, Dionysia Advies,  ruim vijftien jaar ervaring bij diverse overheden en non-profitorganisaties in diverse functies. Bij rekenkamercommissies past Lydia waarderend onderzoeken toe, met bijzondere resultaten. Zij geeft de workshops’ waarderend participeren’ en past dit concept dagelijks zelf toe. Haar workshops en blogs vindt u o.a. terug op www.departicipatiebeweging.nl.
Deelnemers max 15,